+energie ‍ +concentratie ‍ +creativiteit ‍ -stress

Gebruiksvoorschriften

Microdosing XP is ontworpen voor regelmatig gebruik. Neem 1 portie per dag volgens één van onze aanbevolen protocollen. Dit gedurende maximaal 2 maanden waarna je het beste een pauze inlast van minimaal 2 weken.
De voorgeschreven dosis staat voor een subtiele ervaring. Dus géén klassieke psychedelische effecten en visuele verstoringen.
Slik de truffels met water bij voorkeur ’s morgens of ’s middags. Door niet te kauwen absorbeert het lichaam de truffels geleidelijker. Om het effect maximaal te behouden liever niet direct voor- of na het eten.
Bewaar de truffels gekoeld in de originele verpakking tot maximaal 3 maanden.

 

 

Protocollen

Tot dusver zijn verschillende microdosering protocollen bekend. We beschrijven er op deze website drie. Het meest bekende protocol voor microdosering is het “Fadiman Protocol“. James Fadiman wees er duidelijk op dat dit protocol vooral is om de effecten van microdosing in het lichaam te kunnen waarnemen. Het kan je helpen onderscheid te maken tussen dagen met een microdosis en dagen zonder microdosis.
Er zijn verschillende redenen waarom je misschien een ander schema zou willen gebruiken.
Voor alle protocollen geldt dat na het voltooien van het proces van 1 tot 2 maanden minimaal 2 weken rust zijn vereist. Deze rust of reset is belangrijk om tolerantie te voorkomen en daardoor de genezende kracht van psychedelica te behouden.

1. Fadiman-protocol

Wij geloven dat het protocol van James Fadiman een goede basis is voor het eerste microdosering experiment. Dit protocol is gebaseerd op een 3-daagse cyclus, voor de komende 4 tot 8 weken. Probeer dit microdoseringsschema minimaal een maand uit om erachter te komen of het geschikt voor je is.
• Dag 1: Dosering Dag
• Dag 2: Overgangsdag
• Dag 3: Normaal
• Dag 4: Dosering Dag, etcetera

2. Flow+ protocol

Naast het protocol van James Fadiman dat is gebaseerd op een 3-daagse cyclus, zijn er veel mensen die een 2-daagse cyclus aanhouden. Er bestaat geen wetmatigheid voor microdosen. Probeer dit microdoseringsschema minimaal een maand uit om erachter te komen of dir meer geschikt voor je is.
• Dag 1: Dosering Dag
• Dag 2: Dosering Dag
• Dag 3: Overgangsdag
• Dag 4: Normaal
• Dag 5: Dosering Dag, etcetera

 

3. Flow regular protocol

Wij geloven dat dit protocol het beste werkt voor de meeste mensen. Waarom? Omdat deze er voor zorgt dat de werkzame stoffen op de meest regelmatig wijze in je lichaam komen. Net als het nemen van voedingssupplementen als vitamines.
Dit protocol is gebaseerd op een 1-daagse cyclus, voor de komende 4 tot 8 weken. Probeer dit microdoseringsschema minimaal een maand uit om erachter te komen of het geschikt voor je is.
• Dag 1: Dosering Dag
• Dag 2: Overgangsdag
• Dag 3: Dosering Dag
• Dag 4: Overgangsdag, etcetera

Bij medische of psychische klachten evenals eerste symptomen van depressie of angsten dien je altijd contact op te nemen met je huisarts.

Of je nu student of ondernemer bent, Microdosing is voor velen effectief. Probeer en ervaar het positieve effect van onze 100% natuurlijke truffels.

Of je nu student of ondernemer bent, Microdosing is voor velen effectief. Probeer en ervaar het positieve effect van onze 100% natuurlijke truffels.